Åben API

DdD retail A/S startede i 1989 som et enkeltmandsfirma med salg af NCR-kasseapparater. I 2004 opkøber man den jyske IT-virksomhed Kingtron, der har udviklet software til detailbranchen siden XX. Ved sammenlægningen opstår firmaet Detail Data Danmark og aktiviteterne omfatter nu udvikling, salg og servicering af intelligente IT-løsninger til modedetailbranchen. l I 2006 oprettes først datterselskab i Sverige og siden i Norge.

Med fokus på øget internationalisering (med primær fokus på det tyske marked) gennemfører man i 2008 et delvist generationsskifte og inddrager Via Venture Partners som medinvestor. Som følge af vækststrategien ændres navnet Detail Data Danmark til DdD retail A/S. l I 2010 opkøbes NTS Systemhouse (COWIS) i Tyskland og datterselskabet DdD retail Germany AG er en realitet. NTS Systemhouse produktportefølje er meget lig DdD´s – dog har NTS udover POS og back office delen ligeledes specialiseret sig i multichannel.

Teknologisk har både markedet og DdD´s løsninger gennemgået en stor udvikling. Fra at være et mindre administrationssystem til automatisk styring af salg og lager, er det i dag en løsning, der fortsat har stor fokus på styring af lager og salg – men som også giver mulighed for mange andre funktioner som fx EDI, synkronisering med fx webshop, loyalitetsklub, omfattende rapportgenerator og meget mere. Alt sammen baseret på den nyeste teknologi.

Vores ideologi er tilgængelighed og sikkerhed i vores IT-løsninger og som tilfældet var for mere end 25 år siden, er vores fokus fortsat på modedetailbranchen – det er her, vi er bedst. l Virksomheden tæller i dag mere end 40 ansatte, udviklingsafdelinger i såvel Danmark som Tyskland og mere end 1800 kunder og 2500 installationer fordelt i Europa.